fbpx

כנפי עוף בצ'ילי מתוק

חומרים350 גרם כנפי עוף טריות ונקיות, קצוצות שפיץ וחצויות לשניים בפרק.רוטב צ'ילי מתוקטבסקושמן לטיגוןאופציה לשדרוג לא כשר: שמנת מתוקה.הכנהמטגנים את הכנפיים בשמן עמוק (כמו צ'יפס) עד הזהבה קלהמחממים מחבת על להבה גבוהה עם רוטב צילי מתוק, מוסיפים כמה טיפות טבסקו.מעבירים את הכנפיים המטוגנות היישר מהשמן אל המחבת החמה.מקפיצים עד שהצ'ילי מקרים (בערך 2 – 3 דקות).מסדרים יפה על צלחת מעוטרת בעלי חסה.למי שלא שומר כשרות, ניתן לערבב שמנת מתוקה וצ'ילי מתוק ביחס 1:1 ולהקפיץ באותה צורה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
350 גרם כנפי עוף טריות ונקיות, קצוצות שפיץ וחצויות לשניים בפרק.
רוטב צ'ילי מתוק
טבסקו
שמן לטיגון
אופציה לשדרוג לא כשר: שמנת מתוקה.

הכנה
מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק (כמו צ'יפס) עד הזהבה קלה
מחממים מחבת על להבה גבוהה עם רוטב צילי מתוק, מוסיפים כמה טיפות טבסקו.

מעבירים את הכנפיים המטוגנות היישר מהשמן אל המחבת החמה.

מקפיצים עד שהצ'ילי מקרים (בערך 2 – 3 דקות).

מסדרים יפה על צלחת מעוטרת בעלי חסה.

למי שלא שומר כשרות, ניתן לערבב שמנת מתוקה וצ'ילי מתוק ביחס 1:1 ולהקפיץ באותה צורה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר