כנפי עוף בצ'ילי מתוק

 

חומרים
350 גרם כנפי עוף טריות ונקיות, קצוצות שפיץ וחצויות לשניים בפרק.
רוטב צ'ילי מתוק
טבסקו
שמן לטיגון
אופציה לשדרוג לא כשר: שמנת מתוקה.

הכנה
מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק (כמו צ'יפס) עד הזהבה קלה
מחממים מחבת על להבה גבוהה עם רוטב צילי מתוק, מוסיפים כמה טיפות טבסקו.

מעבירים את הכנפיים המטוגנות היישר מהשמן אל המחבת החמה.

מקפיצים עד שהצ'ילי מקרים (בערך 2 – 3 דקות).

מסדרים יפה על צלחת מעוטרת בעלי חסה.

למי שלא שומר כשרות, ניתן לערבב שמנת מתוקה וצ'ילי מתוק ביחס 1:1 ולהקפיץ באותה צורה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה