כרעיים בשום ודבש ופירות יבשים

 

חומרים:
צנצנת רוטב שום דבש לעוף – של אוליביה
4 כרעי עוף (ניתן להוסיף חלקי עוף נוספים)
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
4 בצלים קטנים קלופים
1 שיני שום בקליפתם
שקית של פירות יבשים מעורבים (שזיפים / משמשים ואגוזים)
שקית קוקי עם סוגר

אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מעבירים את תוכן הקערה לשקית קוקי.
מניחים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי.

להגשה:
מרוקנים את תוכן שקית הקוקי לתבנית/צלחת הגשה.
מגישים חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה