לביבות בטטה

חומרים:1400 גר' בטטה200 גר' קמח3 כפות מלח3 כפות רוטב סוייה2 כפיות סוכרהכנה מוקדמת:לשים הבטטה עם הקליפה בתנור על מצע מלח גס – 220 מעלות – עד ריכוךלקלף את הבטטה ולטחון חם לפירה חלק.לשים במסננת ולהיפטר מהנוזלים.אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים למסה חלקה.להעביר לשקית זילוף. למרוח מחבת לא נדבקת בחמאה, ולזלף את המסה ללביבות.לטגן 4-5 דקות, להפוך, ולטגן עד שמוכן.להגיש חם ישר מהמחבת – הכי טעים.

חומרים:
1400 גר' בטטה
200 גר' קמח
3 כפות מלח
3 כפות רוטב סוייה
2 כפיות סוכר

הכנה מוקדמת:
לשים הבטטה עם הקליפה בתנור על מצע מלח גס – 220 מעלות – עד ריכוך
לקלף את הבטטה ולטחון חם לפירה חלק.
לשים במסננת ולהיפטר מהנוזלים.

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים למסה חלקה.
להעביר לשקית זילוף.
למרוח מחבת לא נדבקת בחמאה, ולזלף את המסה ללביבות.
לטגן 4-5 דקות, להפוך, ולטגן עד שמוכן.
להגיש חם ישר מהמחבת – הכי טעים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר