חומרים:
1400 גר' בטטה
200 גר' קמח
3 כפות מלח
3 כפות רוטב סוייה
2 כפיות סוכר
הכנה מוקדמת:
לשים הבטטה עם הקליפה בתנור על מצע מלח גס – 220 מעלות – עד ריכוך
לקלף את הבטטה ולטחון חם לפירה חלק.
לשים במסננת ולהיפטר מהנוזלים.
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים למסה חלקה.
להעביר לשקית זילוף.
למרוח מחבת לא נדבקת בחמאה, ולזלף את המסה ללביבות.
לטגן 4-5 דקות, להפוך, ולטגן עד שמוכן.
להגיש חם ישר מהמחבת – הכי טעים.