fbpx

לביבות פטה וכרישה לפסח

מצרכים:400 גר' גבינה בולגרית200 גר' תפו"א אפוי1 ביצה75 גר' כרישה מאודה50 גר' פירורי מצה7 גר' פטרוזיליה קצוצהלציפוי:50 גר' זרעי פשתן50 גר' שומשום100 גר' זרעי חמניהאופן ההכנה:מאדים את הכרישה עד ריכוך.אופים על מלח גס את תפוח האדמה בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות עד ריכוך. מאחדים את כל המצרכים וטוחנים לתערובת אחידה.מערבבים את חומרי הציפוי: שומשום וזרעים. מגלגלים כדור ומצפים בתערובת. מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
400 גר' גבינה בולגרית
200 גר' תפו"א אפוי
1 ביצה
75 גר' כרישה מאודה
50 גר' פירורי מצה
7 גר' פטרוזיליה קצוצה

לציפוי:
50 גר' זרעי פשתן
50 גר' שומשום
100 גר' זרעי חמניה

אופן ההכנה:
מאדים את הכרישה עד ריכוך.
אופים על מלח גס את תפוח האדמה בחום של 200 מעלות במשך 45 דקות עד ריכוך.
מאחדים את כל המצרכים וטוחנים לתערובת אחידה.
מערבבים את חומרי הציפוי: שומשום וזרעים.
מגלגלים כדור ומצפים בתערובת.
מכניסים לתנור שחומם ל- 200 מעלות למשך 12 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר