לביבות תירס וכרישה

מתכון של רינה גרינברג מהחברה לפיתוח הגליל. תירס מהווה מקור לוויטמינים מקבוצה B המעורבים בתהליכים חשובים בגוף, מכיל חומצה פולית, מינרלים ובעיקר אשלגן, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון

יוצרים לביבות בגודל שרוצים. מטגנים בשמן חצי עמוק 2 דקות מכל צד. צילום עומר שביט

מצרכים

1/3 כוס גבינה צהובה מגוררת

1 כוס גרעיני תירס טרי או קפוא

1 כפית עלי תימין או זעתר טרי

1 ראש כרישה חתוך דק

3 ביצים

1 כפית אבקת אפייה

3 כפות קמח

מלח ופלפל לפי הטעם

 

צילום עומר שביט

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את כל החומרים להכנת הלביבות.

יוצרים לביבות בגודל שרוצים.

מטגנים בשמן חצי עמוק (2 ס"מ במחבת) 2 דקות מכל צד.

ניתן להוסיף רוטב עגבניות

2 עגבניות מרוסקות על פומפייה.

להוסיף כפית שמן זית, מעט מלח, ומעל זעתר טרי.

המידע נמסר מחברת ג"ג של החברה לפיתוח הגליל






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה