מצרכים
1/3 כוס גבינה צהובה מגוררת
1 כוס גרעיני תירס טרי או קפוא
1 כפית עלי תימין או זעתר טרי
1 ראש כרישה חתוך דק
3 ביצים
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל החומרים להכנת הלביבות.
יוצרים לביבות בגודל שרוצים.
מטגנים בשמן חצי עמוק (2 ס"מ במחבת) 2 דקות מכל צד.
ניתן להוסיף רוטב עגבניות
2 עגבניות מרוסקות על פומפייה.
להוסיף כפית שמן זית, מעט מלח, ומעל זעתר טרי.
המידע נמסר מחברת ג"ג של החברה לפיתוח הגליל