לביבות תפוחי אדמה עם בצלים מסוגים שונים

 

חומרים:
4 תפ"א קלופים
1 כרישה
2 בצלים ירוקים
1 בצל אדום קטן
3 ביצים
3 כפות קמח מלא
מלח, פלפל לבן, פלפל שחור גרוס, ואגוז מוסקט

אופן ההכנה:
לקצוץ כרישה ובצלים ולטגן להשחמה במעט שמן זית.
לקרר.
לגרר התפ"א על פומפיה, לערבב בקערה עם הבצלים, הביצים, התבלינים והקמח.
אם נראה דליל, להוסיף עוד כף קמח.
לתת לתערובת לנוח 10 דקות.
לחמם שמן במחבת רחבה, ובעזרת כף להניח לביבות במחבת.
לטגן על אש בינונית משני הצדדים.

www.pninit.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה