לבנים 2007 חדשים מיקבי ציון: ארז שרדונה–שנין בלאן ותדהר אמרלד ריזלינג-פרנץ' קולומבר יבש

יקבי ציון ביצעו בשנים האחרונות תפנית, כשלמסורת ארוכת השנים בעיקר בתחום ייצור יינות קידוש, נוספו טכנולוגיות ייצור מתקדמות, טיפול קפדני בכרמים וציוד מודרני. מקור היינות הזניים בפסיפס ייחודי של ענבים מאזורי גידול בגליל, בשפלת יהודה ובהרי ירושלים

יקבי ציון מציגים יינות לבנים חדשים מבציר 2007: יין לבן יבש מסדרת ארז המורכב מענבי שרדונה ושנין בלאן, ותדהר אמרלד ריזלינג-פרנץ' קולומבר יבש.

יקבי ציון ביצעו בשנים האחרונות תפנית, כשלמסורת ארוכת השנים בעיקר בתחום ייצור יינות קידוש, נוספו טכנולוגיות ייצור מתקדמות, טיפול קפדני בכרמים וציוד מודרני. מקור היינות הזניים בפסיפס ייחודי של ענבים מאזורי גידול בגליל, בשפלת יהודה ובהרי ירושלים.

ארז שרדונה-שנין בלאן 2007
מקור הענבים מכרמים באזור הגליל המערבי ובאזור הרי ירושלים.
היין מורכב מ- 50% ענבי שרדונה ו -50% ענבי שנין בלאן.
יין לבן יבש זה הינו בעל צבע זהבהב בהיר עם גוון ירקרק.
ליין ניחוחות של מלון בשל, משמש מיובש, דבש, פרחים ופירות טרופיים מתקתקים.
טעמו של היין מלא, עגול, מאוזן ומורכב עם סיומת רעננה ונעימה.
היין תסס בתסיסה קרה ומבוקרת, ושהה במיכלי נירוסטה בטמפרטורת נמוכות על-מנת לשמר את הפרחוניות המאפיינת את זני הענבים.
מוצע להגיש בטמפרטורה 12-14 מעלות.
מחיר לצרכן: 49 ₪

תדהר אמרלד ריזלינג-פרנץ' קולומבר יבש 2007
מקור הענבים מכרמים באזור כפר תבור ובאזור זיכרון יעקב.
היין מורכב מ- 75% ענבי אמרלד ריזלינג ו- 25% ענבי פרנץ' קולומבר.
יין לבן חצי יבש, בעל צבע זהבהב נוצץ עם גוון ירקרק.
ארומת היין מציעה ניחוחות של פרחים, דבש, תה, קליפת מלון וליים. טעמו עוצמתי, מאוזן, פירותי עם סיומת עדינה ונעימה.
מוצע להגיש בטמפרטורה 11-13 מעלות.
מחיר לצרכן: 35 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר