לחם גבינה – Pão de Queijo

לחם גבינה אהוב מאד בקרב הברזילאים, בייחוד במדינת "מינאס גראייס", ומוגש בעיקר בארוחת הבוקר או בארוחת ארבע ביחד עם "קפזיניו" (כוס הקפה הברזילאית)

לחם גבינה אהוב מאד בקרב הברזילאים, בייחוד במדינת "מינאס גראייס", ומוגש בעיקר בארוחת הבוקר או בארוחת ארבע ביחד עם "קפזיניו" (כוס הקפה הברזילאית).

מצרכים:
500 גר קמח טפיוקה (ניתן להשיג בשוק לוינסקי או בחנויות טבע)
מלח
1 כף מרגרינה
300 מל' חלב
150 מל' שמן קנולה
2 ביצים גדולות
2 כוסות גבינה פטה מגורדת, 2 כוסות גבינה פרמז'ן או גרוייר מגורדת מעורבבים יחד

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה גדולה את קמח הטפיוקה והמלח.
בנפרד, מרתיחים את החלב, שמן הקנולה והמרגרינה.
לאחר הרתיחה, למזוג אל הקערה של הטפיוקה, ללוש עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.
להמתין עד לקירור הבצק.
לאחר קירור הבצק להוסיף את הביצים, אחת אחת, לסרוגין עם הגבינה (פעם ביצה ופעם מנת גבינה).
ללוש עד לקבלת בצק הומוגני.
להכין מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ ולסדר בתבנית משומנת.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד שהכדורים מזהיבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר