לקראת ראש השנה: להזמין הביתה אוכל מ"נשים מבשלות"

המיזם אותו מובילה היזמית הקולינרית סמדר קפלינסקי החל את דרכו כפרויקט חברתי-קולינארי ב-2004 במטרה של העצמת נשים ולפיתוח הפריפריה

נשים מבשלות שדרך המאכלים הביתיים שלהן מציגות מטבחים כמו האתיופי, הבוכרי, האירני, המרוקאי, התימני, הקוצ'יני, הכורדיסטני, הקראי
נשים מבשלות שדרך המאכלים הביתיים שלהן מציגות מטבחים כמו האתיופי, הבוכרי, האירני, המרוקאי, התימני, הקוצ'יני, הכורדיסטני, הקראי. צילום איל קרן

מיזם "נשים מבשלות" אותו מובילה היזמית הקולינרית סמדר קפלינסקי, החל את דרכו כפרויקט חברתי-קולינארי ב-2004 במטרה של העצמת נשים ולפיתוח הפריפריה. הפרויקט החל באזור הדרום עם קבוצות נשים מאופקים ומנתיבות, והתפשט לרחבי הארץ למקומות כמו חצור הגלילית, נבטים ופתח תקוה, עם שירותי קייטרינג והסעדה מבוססים על מטעמי המטבח האותנטי של נשים מבשלות, שדרך המאכלים הביתיים שלהן מציגות מטבחים רבים, כמו האתיופי, הבוכרי, האירני, המרוקאי, התימני, הקוצ'יני, הכורדיסטני, הקראי –  וכו'.

ארוחת חג מלאה ל-6 אנשים מכל סוגי המטבחים המסורתיים
ארוחת חג מלאה ל-6 אנשים מכל סוגי המטבחים המסורתיים. צילום איל קרן

לקראת ראש השנה ניתן להזמין ארוחת חג מלאה ל- 6 אנשים מכל סוגי המטבחים המסורתיים: אשכנזי, צמחוני, מרוקאי, טבעוני, ישראלי, מזרחי ישראלי, ובוכרי. לצמחונים  מוצעות מגוון ארוחות ומנות, כמו סלסלות פילו ממולאות בצל ופטריות טריות, חצילים ממולאים בפטריות וסויה, סלק ממולא בקינואה, ולטבעונים מנות כמו קרפלך בבצל או קיגל. לילדים: שתי מנות ב-50 ₪, כמו שוקיים עוף ברוזמרין ותפוחי אדמה ברוזמרין, קציצות עוף ברוטב עגבניות עם אורז לבן, שניצל עוף עם פסטה עגבניות, וכן מנות ספיישל וקינוחים, כגון לחם בוכרי, עוגות, יין וריבות בתוספת תשלום.

 

"נשים מבשלות" – תפריט כשר בהשגחת הרבנות נתניה. יש להזמין מראש:  073-7826180 ובאתר המיזם

הזמנות ראש השנה מתקבלות עד 17 לספטמבר 2017

 

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה