לראשונה במעדנות: סדרת לחמי פוקאצ'ה לחימום בתנור

הסדרה כוללת פוקאצ'ה רגילה בתוספת נפרדת של מלח גס ורוזמרין, ופוקאצ'ה על בסיס קמח מלא עם גרעינים
מכניסים לתנור ל- 12 דקות והפוקאצ'ה חמה ומוכנה לאכילה. סקר: 80% מצרכני הפוקאצ'ות אוכלים אותן מחוץ לבית, בשל חוסר זמינות וקושי בהכנה

מעדנות, יצרנית מאפים קפואים, מרחיבה את פעילותה ומציעה לראשונה סדרת לחמים מסוג פוקאצ'ה לחימום ביתי בתנור בתוך 12 דקות. הסדרה כוללת פוקאצ'ה רגילה בתוספת נפרדת של מלח גס ורוזמרין, ופוקאצ'ה על בסיס קמח מלא עם גרעינים. מי שמעוניין במתכון יצירתי, יכול להוסיף בקלות תוספות לפי טעמו האישי, כמו אנטיפסטי, גבינות, או שוקולד. לפי החברה, מעדנות היא הראשונה בישראל שמציעה לחמים קפואים להכנה ביתית, וקטגוריה חדשה זו מצטרפת לארבע הקטגוריות הקיימות במעדנות: פיצות, בצקים, בורקסים, ומאפים אתניים.

רוני בהט, מנהלת אגף השיווק והפיתוח במעדנות, אומרת: "סקר שערכנו העלה כי 80% מצרכני הפוקאצ'ות אוכלים אותן רק מחוץ לבית, בעיקר בשל חשש ממורכבות ההכנה. כך הם נאלצים להגיע במיוחד למאפייה או לרשתות מזון ספציפיות, ובסמוך למועד האירוח, בכדי לשמור על טריות המוצר. סדרת הלחמים החדשה של מעדנות נועדה לענות בדיוק על הצורך הזה".

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר