מבציר עד סחיטה: יקב שורק לשירות מייצרי היין

למי שמייצרים יין בעצמם, ועומדים ממש עתה לפני הבציר, יקב שורק מציע להשתמש במקום, בציוד, במעבדה ובידע של היקב, בהובלתו של ניר שחם, המנהל גם את בית הספר ליין במקום

למי שמייצרים יין בעצמם, ועומדים ממש עתה לפני הבציר, יקב שורק מציע  להשתמש במקום, בציוד, במעבדה ובידע של היקב, בהובלתו של ניר שחם, המנהל גם את בית הספר ליין במקום.

השירות כולל:
ביום הבציר
• קליטת ענבים ומעיכה
• הוספת SO2
• בדיקות מעבדה: TA, pH, Brix
• תיקוני חומצה (בהתאם לצורך)
• הוספת שמרים ומזיני שמרים
• ליווי יינן ביום הבציר – ניתוח מצב חומר הגלם (הענבים), החלטה על תיקוני חומצה, החלטה על תנאי תסיסה.

בהמשך
• יעוץ אישי מהיינן בקביעת מועד הסחיטה וניתוח הפוטנציאל של היין.
• ניתן לייצר יין מענבים באספקה עצמית, או לרכוש ענבי מרלו מכרם יקב שורק בטל-שחר.
• ניתן לבקר את היין במהלך התסיסה – לערבב, לטעום ולבדוק משקל סגולי.

לפרטים נוספים:
טל. 08-9450844
www.soreq.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר