מדליות זהב וכסף למחלבת הנוקד גבינות בוטיק במונדיאל הגבינות העולמי 2019

בעל המחלבה דני ברזילי למד תעשייה וניהול בטכניון ועבד בשוק ההון. בגיל 40 החליט להפוך את התחביב למקצוע ולמד את אמנות הגיבון בצרפת ואיטליה

כל גבינות הנוקד עשויות ללא חומרים משמרים ומבשילות במרתף על מדפי עץ אלון למשך 4-24 חודשים. צילום מדף הפייסבוק

מחלבת הנוקד גבינות בוטיק מגילון שבגליל המערבי, זכתה במדליות זהב וכסף בתחרות מונדיאל הגבינות 2019 שהתקיימה בעיר בטור שבצרפת. מחלבת הנוקד חברה במיזם אוצרות הגליל – מיזם ללא מטרות רווח  שהוקם כדי לעודד את התיירות לגליל המערבי ולהגבירה. מדליית זהב הוענקה לגבינת לשם של המחלבה בקטגוריית גבינת כבשים קשה – בעלת ארומה וטעם עשיר ומתקתק, שעשויה ללא חומרים משמרים ומתיישנת על מדפי עץ אלון. לגבינת בית הכרם הוענקה מדליית כסף בקטגוריית גבינת עיזים קשה – בעלת מרקם מוצק וטעם עשיר. עשויה ללא חומרים משמרים, ומתיישנת על מדפי עץ אלון.

צילום רינת ברזילי
צילום רינת ברזילי

במחלבת הנוקד שבהר גילון מייצרים גבינות קשות ובשלות בשיטה מסורתית, בשילוב אמצעים טכנולוגיים מתקדמים. כל הגבינות עשויות ללא חומרים משמרים, ומבשילות במרתף על מדפי עץ אלון למשך 4-24 חודשים. בעל המחלבה, דני ברזילי, למד תעשייה וניהול בטכניון ועבד בשוק ההון. בגיל 40 החליט להפוך את התחביב למקצוע, ולמד את אמנות הגיבון בצרפת ואיטליה. דני ברזילי חבר בגילדת הגבינות העולמית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה