חדש מגרין לייט: לאפה ללא גלוטן

לאפה נטולת גלוטן, לקטוז, קזאין, שומן טרנס וחומרים משמרים. צילום אביתר ניסן
לראשונה גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מלאפה אותה ניתן למלא במה שרוצים ממש כמו כל אחד אחר

חברת גרין לייט – יצרנית לחמים ומאפים ללא גלוטן, פיתחה ומוציאה לשוק לאפה ללא גלוטן. האתגר של החברה, שהשקיעה יותר משנה בפיתוח הלאפה ללא גלוטן, היה לקבל מוצר שיהיה גמיש ונוח למילוי – ממש כמו לאפה רגילה, וזאת בלי לוותר על הטעם. לא היה פשוט למצוא את תהליך הייצור הנכון ואת האיזון המדויק בין המרכיבים, כדי שלאפה ללא גלוטן תקבל את התכונות, המרקם והטעם של זו עם גלוטן.

צילום אביתר ניסן
צילום אביתר ניסן

התוצאה היא לאפה נטולת גלוטן, לקטוז, קזאין, שומן טראנס וחומרים משמרים. כדי לשמר את תכונות הטריות מוקפאת הלאפה בהקפאה עמוקה מיד בתום אפייתה. מאוחר יותר מועברת להקפאה רגילה, וכך גם משווקת. לפני השימוש יש להפשירה במשך מספר דקות בטמפרטורת החדר, וליהנות מלאפה טרייה שאפשר למלא במה שרוצים.

הלאפה מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה, ובהם לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לחמניות, פיתות, בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים.

המחיר 16.90 ₪ לאריזה במשקל 240 גרם המכילה 3 לאפות. להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. כשר פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר