חומרים ל- 4 מנות:
1 ליטר יוגורט (מומלץ להשתמש ביוגורט עיזים) .
2 כוסות גרנולה (קנויה או ביתית – עדיף לא ממותקת)
15 טיפות סטבינול
פירות:
1 סלסלת תותים, פרוסים
1 תפוח חתוך לקוביות
1 בננה חתוכה לעיגולים
אופן ההכנה:
לערבב את היוגורט עם הסטבינול באופן אחיד – עד להמתקה מלאה.
להניח שכבת פירות ומעליה שכבת יוגורט, וכך הלאה.
לפזר מלמעלה את הגרנולה.
מומלץ להכין בכלים שקופים, למראה דקורטיבי.
ענת ענבר דור – מומחית לתזונה טבעית, מכללת רידמן לרפואה משלימה.