מוזלי

 

מצרכים לחמש מנות:
1 תפוח
1 אגס
1שזיף
1אפרסק
1 ליטר יוגורט דל שומן
150 גרם גרנולה
5 כפיות סילאן {דבש תמרים}

אופן ההכנה:
חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות כמו לסלט פירות.
שמים את כולם בקערה.
מוסיפים לקערה את הסילאן ומערבבים .
לאחר מכן יוצקים מהסלט לכוס (בערך חצי כוס(.
מוסיפים את היוגורט ומפזרים מעל את הגרנולה.

שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה