fbpx

מוזלי

מצרכים לחמש מנות:1 תפוח 1 אגס1שזיף1אפרסק1 ליטר יוגורט דל שומן150 גרם גרנולה5 כפיות סילאן {דבש תמרים}אופן ההכנה:חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות כמו לסלט פירות.שמים את כולם בקערה.מוסיפים לקערה את הסילאן ומערבבים .לאחר מכן יוצקים מהסלט לכוס (בערך חצי כוס(.מוסיפים את היוגורט ומפזרים מעל את הגרנולה.שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לחמש מנות:
1 תפוח
1 אגס
1שזיף
1אפרסק
1 ליטר יוגורט דל שומן
150 גרם גרנולה
5 כפיות סילאן {דבש תמרים}

אופן ההכנה:
חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות כמו לסלט פירות.
שמים את כולם בקערה.
מוסיפים לקערה את הסילאן ומערבבים .
לאחר מכן יוצקים מהסלט לכוס (בערך חצי כוס(.
מוסיפים את היוגורט ומפזרים מעל את הגרנולה.

שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר