מוזלי

מצרכים לחמש מנות:1 תפוח 1 אגס1שזיף1אפרסק1 ליטר יוגורט דל שומן150 גרם גרנולה5 כפיות סילאן {דבש תמרים}אופן ההכנה:חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות כמו לסלט פירות.שמים את כולם בקערה.מוסיפים לקערה את הסילאן ומערבבים .לאחר מכן יוצקים מהסלט לכוס (בערך חצי כוס(.מוסיפים את היוגורט ומפזרים מעל את הגרנולה.שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

מצרכים לחמש מנות:
1 תפוח
1 אגס
1שזיף
1אפרסק
1 ליטר יוגורט דל שומן
150 גרם גרנולה
5 כפיות סילאן {דבש תמרים}

אופן ההכנה:
חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות כמו לסלט פירות.
שמים את כולם בקערה.
מוסיפים לקערה את הסילאן ומערבבים .
לאחר מכן יוצקים מהסלט לכוס (בערך חצי כוס(.
מוסיפים את היוגורט ומפזרים מעל את הגרנולה.

שף שלום גניש, מסעדת "צ'מפיונס" CHAMPION'S, מלון "כפר המכביה" רמת גן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר