מולים בקרם שום

מצרכים ל-4 סועדים:2 ק"ג מולים טריים2 כפות חמאהחצי כוס יין לבן לבישולכף שום כתושכוס ציר דגיםכוס שמנת מתוקה לבישולמלח ופלפלכף פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את המולים.מבשלים על אש גדולה, ומדי פעם מערבבים את המולים.מוסיפים את השום והיין הלבן.מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את ציר הדגים והשמנת.מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה.מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.מערבבים, בודקים תיבול ומגישים.

מצרכים ל-4 סועדים:
2 ק"ג מולים טריים
2 כפות חמאה
חצי כוס יין לבן לבישול
כף שום כתוש
כוס ציר דגים
כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל
כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את המולים.
מבשלים על אש גדולה, ומדי פעם מערבבים את המולים.
מוסיפים את השום והיין הלבן.
מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את ציר הדגים והשמנת.
מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה.
מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מערבבים, בודקים תיבול ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר