מצרכים ל-4 סועדים:
2 ק"ג מולים טריים
2 כפות חמאה
חצי כוס יין לבן לבישול
כף שום כתוש
כוס ציר דגים
כוס שמנת מתוקה לבישול
מלח ופלפל
כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
במחבת גדולה שמים את החמאה ומוסיפים את המולים.
מבשלים על אש גדולה, ומדי פעם מערבבים את המולים.
מוסיפים את השום והיין הלבן.
מצמצמים מעט את היין ומוסיפים את ציר הדגים והשמנת.
מתבלים במלח ופלפל ומכסים את המחבת עם מכסה.
מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
מסירים את המכסה ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
מערבבים, בודקים תיבול ומגישים.