מוסר ים עם סלט טבולה קוסקוס ישראלי

מצרכים:שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"100 גרם דג מוסר, פרוסות1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבתצרור נענע טרייהצרור כוסברה טרייהצרור פטרוזיליה טרייהעלי סלרי3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות3 כפות שמן זית איכותיחופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גסמיץ מ-1 לימוןמלחאופן ההכנה:מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.מערבבים את הקוסקוס עם שאר המרכיבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, עלי סלרי, עגבניות , שמן זית, ופקאן).תבלים (עם מיץ לימון ומלח) ומקררים.לפני ההגשה יש לבדוק שוב התיבול, כי המליחות וטעם הלימון יכולים "להבלע" בסלט.מכיוון שמדובר בדג נא, רצוי לשמור את המוסר במקרר עד שמוכנים להגשה. הגשה:מסדרים על הצלחת את הקוסקוס שהכנו עם כל יתר המרכיבים.מעל מניחים את פרוסות המוסר.ניתן לקשט עם טבעות בצל חרוכות.

מצרכים:
שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
100 גרם דג מוסר, פרוסות
1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבת
צרור נענע טרייה
צרור כוסברה טרייה
צרור פטרוזיליה טרייה
עלי סלרי
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן זית איכותי
חופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גס
מיץ מ-1 לימון
מלח

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מערבבים את הקוסקוס עם שאר המרכיבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, עלי סלרי, עגבניות , שמן זית, ופקאן).
תבלים (עם מיץ לימון ומלח) ומקררים.
לפני ההגשה יש לבדוק שוב התיבול, כי המליחות וטעם הלימון יכולים "להבלע" בסלט.
מכיוון שמדובר בדג נא, רצוי לשמור את המוסר במקרר עד שמוכנים להגשה.

הגשה:
מסדרים על הצלחת את הקוסקוס שהכנו עם כל יתר המרכיבים.
מעל מניחים את פרוסות המוסר.
ניתן לקשט עם טבעות בצל חרוכות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר