מוסר ים עם סלט טבולה קוסקוס ישראלי

 

מצרכים:
שקית קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
100 גרם דג מוסר, פרוסות
1 בצל לבן, פרוס לפרוסות עבות וצלוי על הגריל / על מחבת
צרור נענע טרייה
צרור כוסברה טרייה
צרור פטרוזיליה טרייה
עלי סלרי
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן זית איכותי
חופן אגוזי פקאן, קלויים וקצוצים גס
מיץ מ-1 לימון
מלח

אופן ההכנה:
מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.
מערבבים את הקוסקוס עם שאר המרכיבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, עלי סלרי, עגבניות , שמן זית, ופקאן).
תבלים (עם מיץ לימון ומלח) ומקררים.
לפני ההגשה יש לבדוק שוב התיבול, כי המליחות וטעם הלימון יכולים "להבלע" בסלט.
מכיוון שמדובר בדג נא, רצוי לשמור את המוסר במקרר עד שמוכנים להגשה.

הגשה:
מסדרים על הצלחת את הקוסקוס שהכנו עם כל יתר המרכיבים.
מעל מניחים את פרוסות המוסר.
ניתן לקשט עם טבעות בצל חרוכות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה