מוס שוקולד לבן

 

מרכיבים:
500 גרם שוקולד לבן בלגי
1000 סמ"ק שמנת מתוקה 42%

מרכיבים לרוטב:
200 גרם תערובת פירות יער קפואים
200 גרם סוכר לבן
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
מרתיחים 500 סמ"ק שמנת מתוקה ומחברים עם השוקולד בקערת נירוסטה.
מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומקררים.
מקציפים 500 סמ"ק שמנת מתוקה ומערבבים עם מסת השוקולד הלבן המומס.
מעבירים לכוסית הגשה ומקררים ללילה.

הכנת הרוטב:
מרתיחים את פירות היער, הסוכר והלימון.
מבשלים 5 דקות.
מקררים היטב ומגישים מעל המוס.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה