מוס שוקולד צ'יה בקצפת ללא חלב וללא סוכר

יעל רוטשטיין - נטורופתית במרפאת כללית רפואה משלימה קריית גת ובתימון בבת ים מציעה מתכון למוס שוקולד מזין היכול לייצר אווירה רומנטית

להכניס לבלנדר או להקציף עם מיקסר את קרם הקוקוס עם כף תמצית וניל ומעט קינמון. צילום יעל רוטשטיין
להכניס לבלנדר או להקציף עם מיקסר את קרם הקוקוס עם כף תמצית וניל ומעט קינמון. צילום יעל רוטשטיין

רכיבים ל-2 מנות

6 כפות זרעוני צ'יה

2 כוסות חלב שקדים או חלב אורז או חלב שיבולת שועל

2 כפות גדושות קקאו מובחר

1 פחית קרם קוקוס (מקוררת)

1 כף תמצית וניל

מעט קינמון

25 גרם שוקולד מריר 85% מוצקי קקאו

אופן ההכנה

לערבב טוב את הצ'יה, החלב הנבחר והקקאו עד כדי בלילה אחידה.

לגרד את השוקולד המריר ולערבב שוב.

לחלק ל-2 כוסות יפות ולהכניס למקרר ל-3 שעות.

לפני הגשה להכין את הקצפת

להכניס לבלנדר או להקציף עם מיקסר את קרם הקוקוס עם כף תמצית וניל ומעט קינמון.

לזלף מעל המוס.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה