fbpx

מוס שוקולד שיכור בכוס שמפניה

מצרכים ל- 6 מנות אישיות:3 ביציםחצי כוס סוכר דק דק – של סוגת חצי כפית תמצית ונילחצי כפית נס קפה נמסקורט מלחמיכל שמנת מתוקה350 גרם שוקולד מריר איכותיחצי כוס אלכוהול משובח לפי הטעם למשל- גרנד מרנייה, ברנדי, טריפל סק, אמרטו, אייריש קרים100 מ"ל שמנת מתוקהכף סוכר דק דקאופן ההכנה: מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח, נס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית.בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה, ומורידים מהאש. מכניסים פנימה את השוקולד שבור לקוביות ומערבבים לקבלת קרם חלק. מוסיפים את האלכוהול הנבחר ומצננים לטמפרטורת החדר.מקפלים לתערובת הביצים את תערובת קרם השוקולד בעדינות.מקציפים במערבל 100 מ"ל שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב.מקפלים אותו לתערובת שאיחדנו קודם.מקררים את התערובת במקרר.לאחר מכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות שמפניה אישיות.ניתן לקשט בפס מרנג או במיני נשיקת מרנג.צ'רלי פדידה הוא שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 6 מנות אישיות:
3 ביצים
חצי כוס סוכר דק דק – של סוגת
חצי כפית תמצית וניל
חצי כפית נס קפה נמס
קורט מלח
מיכל שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד מריר איכותי
חצי כוס אלכוהול משובח לפי הטעם למשל- גרנד מרנייה, ברנדי, טריפל סק, אמרטו, אייריש קרים
100 מ"ל שמנת מתוקה
כף סוכר דק דק

אופן ההכנה:
מקציפים יחד במערבל את הביצים עם חצי כוס סוכר, וניל, מלח, נס קפה לתערובת תפוחה ואוורירית.
בסיר קטן מרתיחים את מיכל השמנת המתוקה, ומורידים מהאש.
מכניסים פנימה את השוקולד שבור לקוביות ומערבבים לקבלת קרם חלק.
מוסיפים את האלכוהול הנבחר ומצננים לטמפרטורת החדר.
מקפלים לתערובת הביצים את תערובת קרם השוקולד בעדינות.
מקציפים במערבל 100 מ"ל שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב.
מקפלים אותו לתערובת שאיחדנו קודם.
מקררים את התערובת במקרר.
לאחר מכן מעבירים לשק זילוף ומזלפים לכוסות שמפניה אישיות.
ניתן לקשט בפס מרנג או במיני נשיקת מרנג.

צ'רלי פדידה הוא שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר