מוס שוקולד

 

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
2 מכלי שמנת להקצפה
6 כפות ליקר תפוזים
50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם מחצית מהשמנת.
מוסיפים את הליקר.
מקררים את השוקולד לקרם סמיך – גאנאש.
מקציפים את השמנת הנותרת לקצפת.
שומרים בצד חצי כוס קצפת לקישוט.
את יתר הקצפת מקפלים יחד עם הגאנאש למוס אוורירי.
יוצקים לכוסות הגשה אישיות ומקשטים בשארית הקצפת ובמעט אגוזים.
שומרים בקירור עד להגשה. 

כל הזכויות שמורות לתמי סירקיס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה