מוס שוקולד

חומרים:200 גרם שוקולד מריר2 מכלי שמנת להקצפה6 כפות ליקר תפוזים50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גסאופן ההכנה:ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם מחצית מהשמנת. מוסיפים את הליקר. מקררים את השוקולד לקרם סמיך – גאנאש. מקציפים את השמנת הנותרת לקצפת. שומרים בצד חצי כוס קצפת לקישוט. את יתר הקצפת מקפלים יחד עם הגאנאש למוס אוורירי. יוצקים לכוסות הגשה אישיות ומקשטים בשארית הקצפת ובמעט אגוזים. שומרים בקירור עד להגשה. כל הזכויות שמורות לתמי סירקיס

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
2 מכלי שמנת להקצפה
6 כפות ליקר תפוזים
50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם מחצית מהשמנת.
מוסיפים את הליקר.
מקררים את השוקולד לקרם סמיך – גאנאש.
מקציפים את השמנת הנותרת לקצפת.
שומרים בצד חצי כוס קצפת לקישוט.
את יתר הקצפת מקפלים יחד עם הגאנאש למוס אוורירי.
יוצקים לכוסות הגשה אישיות ומקשטים בשארית הקצפת ובמעט אגוזים.
שומרים בקירור עד להגשה. 

כל הזכויות שמורות לתמי סירקיס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר