מחזור שני של הקורס למסעדנים ובעלי בתי קפה בדרך ייפתח במרכז ההדרכה של זיו אייל ו"אכול ושאטו"

בימים אלה הסתיים מחזור ראשון של הקורס למי שמעונינים לפעול בענפי המזון והאירוח (גני אירועים וחברות קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, בארים, קונדיטוריות וכו'), שהתקיים במרכז ההדרכה המשותף ליועץ זיו אייל ולאתר האינטרנט "אכול ושאטו" www.foodis.co.il .

מרכז ההדרכה ממוקם במשרדי "אכול ושאטו" באזור התעשייה רעננה, ובעקבות הקורס הראשון ייפתח בחודש פברואר מחזור נוסף, לצד קורס ראשון למי שמבשלים ואופים בבתיהם ומעוניינים להפוך זאת לעסק.

זיו אייל, המוביל המקצועי של מרכז ההדרכה, אומר כי יותר ויותר הוא פוגש יזמים פוטנציאליים בתחומי ההסעדה, בתי קפה ואולמות אירועים, שפשוט אינם יודעים בפני מה הם עומדים וזקוקים לסיוע ראשוני וליווי המשך. "הקורסים שלנו יספקו את המתווה הבסיסי להקמה ותפעול נכונים של בתי עסק בתחומים אטרקטיביים אך עתירי-סיכון אלה, לצד ליווי המשך אפשרי", אומר אייל.

בין נושאי הקורס השני שייפתח בחודש פברואר:
החלום והתכנון: הגדרת העסק, בדיקת השוק, מיקום, מתחרים, קהל היעד, קונספט ויחודיות, תכנון עסקי.
ההקמה: שכירות מול רכישה, תכנון שטחי העסק, עיצוב, גודל העסק, גודל העסק, אישורים ורישוי, השקעות, ביטוח, בניית תפריטים, שעות פעילות, עובדים, ספקים
ניהול ותפעול: ניהול מזון ומלאים, עובדים, בטיחות מזון, קניינות, שיטות עבודה במטבחים, שיטות עבודה במטבחים, שיטות עבודה במטבחים, סטנדרטים, סוגי הגשה, כוח אדם וניהולו, שירות, ניקיון, תמחור התפריט, ניהול תפריט רווחי, דוחות והנה"חש.
שיווק ומכירות: הגדרת הקהל לשיווק, שיטות שיווק, דרכי שיווק, פרסום, אינטרנט, מיתוג, מועדוני לקוחות.

הקורס יתקיים במתכונת של חמישה מפגשים שבועיים, בין השעות 18:00 עד 21:00.
מחיר הקורס 1,350 ₪ + מע"מ.

לפרטים ולקבלת תוכנית הקורס: ליאת דדון, אכול ושאטו, [email protected]
טל. 1-800-560-000.

בתמונה: זיו אייל (מימין) עם אחדים מבוגרי המחזור הראשון של הקורס למסעדנים ובעלי בתי קפה בדרך: מימין לשמאל: איציק גבאי, עירית מישר,אבי שרביט.









היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה