מיזם חדש של "זמן אמיתי" ויקבי רמת הגולן: Waiters – בית ספר למלצרים ולתרבות האירוח

"זמן אמיתי", בית הספר לברמנים, ויקבי רמת הגולן המובילים את תרבות היין בישראל, יוצאים במיזם חדש, במסגרתו יוקם לראשונה בישראל, ביה"ס המקצועי למלצרים ולתרבות האירוח תחת השם Waiters.

לדברי השותפים למיזם, מתוך סקר שנעשה בקרב מסעדנים, בעלי ברים, בעלי בתי קפה ועוד, עולה הצורך הממשי למלצרים איכותיים, מיומנים, בעלי הכשרה מקצועית וידע בנושאים כגון יין, אלכוהול, תודעת שירות ויכולת מכירה.

בנצי אלישע, מנהל אגף השיווק של יקבי רמת הגולן, אומר: "כיקב מוביל, החורט על דגלו את עידוד תרבות היין בישראל, מצאנו לנכון להיות שותפים למיזם החדש הראשון מסוגו בארץ, אשר ישפיע על כל ענף האירוח בשוק הישראלי. אנו מאמינים שהכשרת אנשי מקצוע בתחום המלצרות תתרום לשגשוג תרבות היין והאוכל בישראל ותציע ללקוחות שירות איכותי יותר ".

לדברי יואב סוכרי, בעלים בית הספר לברמנים 'זמן אמיתי': "בישראל של 2006, בה הגיעו המסעדנות והאירוח לרמת איכות גבוהה מאוד, עדיין נאלצים מעסיקים להתפשר ולהעסיק מלצרים שאינם בעלי הכשרה מקצועית, והינם חסרי הידע הדרוש למלצרות מקצועית. התוצאה: כוח אדם שרמתו המקצועית נמוכה, הן מבחינת הידע העיוני והן מבחינת תודעת השירות ויכולות המכירה שלו. היעד המוצהר של בית הספר למלצרים הנו לתת מענה ל"ואקום" אדיר שקיים בכוח האדם בשוק המלצרות והאירוח".

Waiters – ביה"ס למלצרים ולתרבות האירוח, ינוהל ע"י 'זמן אמיתי' ויקבי רמת הגולן, עם מיטב המרצים מתחום היין והמסעדנות. לזמן אמיתי חברת השמה בשם 'וורקוהוליק', אשר תסייע לבוגרי הקורס במציאת עבודה לאחר סיומו.
Waiters יחל לפעול בחודש יולי השנה.
לפרטים: טל. 1-700-50-50-06.


על יקבי רמת הגולן
יקבי רמת הגולן נוסדו ב- 1983. מאז ומעולם נחשבו כחוד החנית של תעשיית היין האיכותי בישראל. היקב מייצר יינות שולחניים איכותיים מלמעלה מ-20 זנים, תחת הסדרות ירדן, גמלא וגולן, עליהם הוא זוכה בפרסים ובגביעים בתחרויות יין מובילות בעולם.


על זמן אמיתי

זמן אמיתי, בית הספר לברמנים ותרבות השתיה נוסד ב- 1989, ומאז מהווה אוטוריטה בתחום, ומפעיל 5 סניפים בתל-אביב, חיפה, ירושלים, באר-שבע ואזור השרון. בנוסף לזמן אמיתי חברת השמה פעילה – וורקוהוליק – המסייעת לבוגריה במציאות מקומות עבודה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה