מיזם משותף להקמת בית ספר למקצועות הטבחות והקונדיטאות בתל אביב

בית הספר יוקם בהשקעה משותפת מדווחת של כמיליון דולר במתחם אורט "יד שפירא" בדרום תל אביב, וצפוי להיפתח במהלך המחצית הראשונה של 2011

רשת מלונות דן ורשת אורט הודיעו על מיזם משותף להקמת בית ספר למקצועות הטבחות והקונדיטאות בתל אביב.
בית הספר יוקם בהשקעה משותפת מדווחת של כמיליון דולר במתחם אורט "יד שפירא" בדרום תל אביב, וצפוי להיפתח במהלך המחצית הראשונה של 2011.
זהו בית ספר שני של רשת דן, בנוסף לבית הספר "דן גורמה" בחיפה.

עמי הירשטיין, מנכ"ל רשת מלונות דן, אומר: "תחום הקולינריה נמצא בליבת הפעילות של רשת דן, ובשנים האחרונות הפך לפופולרי במיוחד בקרב קהלים גדולים בארץ. בית הספר נועד לתת מענה לצורך שעלה להקמת מוסד לימודי מקצועי להכשרת תלמידים ועובדים בתחום. בנוסף יוצעו במקום קורסים וסדנאות במגוון תחומים".

צבי פלג, מנכ"ל רשת אורט, אומר: "מתפקידה של מערכת החינוך לעצב ולהוביל הכשרות מקצועיות ומסגרות לימוד שיאפשרו לבני הנוער ולמבוגרים אופק קיומי ברמה נאותה. אורט ישראל עושה רבות היום בכל מגזרי האוכלוסייה על מנת להטמיע תרבות למידה של טכנולוגיה וערכים, בשיתוף פעולה מלא עם תעשיות ורשתות מובילות במדינת ישראל. למידה מקצועית המבוצעת במשותף עם העוסקים בתעשייה, מבטיחה איכות לימודית עדכנית ללומדים".

היזמים מעריכים כי מדי שנה ילמדו במקום כ-400 תלמידים, אשר יוכלו להשתלב בענפי המזון, המלונאות והמסעדנות השונים. הסדנאות יצוידו במכשור ואביזרים המתקדמים ביותר בעולם ובמערכות תיקשוב ומולטימדיה מתקדמות, בהן יעשה שימוש בטכנולוגיות לימוד מתקדמות.

בין המרצים יהיו השפים המובילים של רשת מלונות דן ורבים אחרים. לצורך כך ייבנו במקום קונדיטוריה ומטבח לימודיים בעלי עמדות עבודה אישיות, כיתות מסעדנות, כיתות הדגמה, כיתת יין.

במרכז החדש יתקיימו קורסים מקצועיים מקיפים לנוער ומבוגרים, קורסים קצרים לחובבים המעוניינים לבשל ולאפות בביתם ברמה של השפים המקצועיים, וסדנאות קצרות במגוון נושאים כמו שוקולד ואפיית לחם.
כמו כן יערכו במקום סדנאות גיבוש לחברות וארגונים במגוון נושאים קולינריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר