מיני בורגרים על צנימים עגולים

מתכון של חברת כרמית לרגל חג העצמאות ה-72 למדינת ישראל או כל הזדמנות אחרת. מנה שקל להכין בבית המוגשת על תחליף ללחמנייה המקובלת בארוחת על האש משפחתית – מיני בורגרים שמוגשים על צנימים עגולים ופריכים כמו פניני

מחממים גריל או פלנצ'ה. מוסיפים כף שמן ומטגנים את ההמבורגרים עד למידת העשייה הרצויה. צילום אנטולי מיכאלו

רכיבים

צנימים עגולים כמו פניני בטעם טבעי

500 גרם בשר טחון איכותי

1 בצל קצוץ גס ומטוגן להזהבה

1 ביצה

½ כוס פירורי לחם

1.5 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית פפריקה מתוקה

צילום אנטולי מיכאלו
צילום אנטולי מיכאלו

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבצל המטוגן, ביצה, פירורי לחם ותבלינים.

טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

יוצרים קציצות קטנות ושטוחות בעזרת הידיים – קצת יותר קטנות מקוטר הצנימים.

מחממים גריל או פלנצ'ה.

מוסיפים כף שמן ומטגנים את ההמבורגרים עד למידת העשייה הרצויה.

הגשה

לאחר הצלייה מניחים על כל צנים עגול קציצה עסיסית.

מוסיפים רטבים שאוהבים.

תוספות משדרגות

קטשופ

חרדל

מיונז

רוטב ברביקיו

מלפפונים חמוצים

עגבנייה פרוסה

חסה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה