fbpx

מיני עוגת דייסת שיבולת שועל בטעם שוקולד וחמאת בוטנים

חברת אורגניקזון מציעה מתכון קל להכנה של שיינא גרשוביץ למיני עוגת דייסת שיבולת שועל בטעם שוקולד וחמאת בוטנים. זהו מתכון בריא וקל להכנה ובזכות שימוש בנייר אפיה אקולוגי של Green Flash גם שומר על איכות הסביבה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

½ בננה בשלה

4 כפות שיבולת שועל דקה

1 כף חמאת בוטנים טבעית

½ כוס חלב שקדים בלי סוכר (125 מ׳ל)

1 כפית קקאו

1 כפית אבקת אפייה

טופינגס

חמאת שקדים ושבבי קקאו

צילום שיינא גרשוביץ

אופן ההכנה

נמעך את הבננה ונוסיף את שאר הרכיבים.

נערבב עד תערובת אחידה.

ניצוק לקערת סופלה או כלי מותאם לתנור.

נעביר לתבנית עם נייר אפייה אקולוגי כמו Green Flash.

נכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות,  למשך 13 דקות.

נפזר מעל את הטופינגס.

המתכון של שיינא גרשוביץ [email protected] –  בעלת בלוג לאורח חיים בריא.

מותג Green Flash מציע מוצרי מטבח נטולי רעלים המשמשים אלטרנטיבה אקולוגית למוצרים קונבנציונליים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר