מכללת הולידיי אין בטבריה פותחת תיכון קולינרי

מנהלת מכללת הולידיי אין, גילה כהנא, אומרת: "פתיחת המסלול נועדה לאפשר לבני נוער המעוניינים בכך, לרכוש את מקצוע הטבחות לצד לימודים עיוניים בשילוב תעודת בגרות"

בהמשך להכשרת מבוגרים במקצועות המלונאות, האירוח והמזון, החליטה מכללת הולידיי אין בטבריה לפתוח לקראת שנת הלימודים הבאה את "התיכון הקולינרי" בפיקוח ובמימון משרד התעשייה המסחר והתעסוקה. התיכון יקנה לבוגריו תעודת מקצוע ב-"אמנות הבישול" סוג 1 של התמ"ת, ואפשרות לתעודת בגרות עד 21 יחידות.

תוכנית הלימודים במסלול זה כוללת לימודים עיונים בנושאים מקצועיים כדוגמת אומנות הבישול, תורת התפריט, תזונה, תברואה, לצד לימודי מקצועות הליבה כמקובל בשאר בתי הספר התיכונים, כגון מתמטיקה, אנגלית, אזרחות.

לצד הלימודים העיוניים כוללת תוכנית הלימודים לימודי טבחות מעשיים, בהם מתנסים התלמידים במטבחים הלימודיים המשוכללים ובעלי ציוד מודרני מתקדם הקיימים במכללה .
בכיתות יא' ו- יב' ישובצו התלמידים במשך יומיים בשבוע במקומות עבודה שונים בתעשיית המזון, כמו בתי מלון, מסעדות, חברות קייטרינג, ועבור עבודה זו יקבלו שכר בהתאם לחוק .

מנהלת מכללת הולידיי אין, גילה כהנא, אומרת: "פתיחת המסלול נועדה לאפשר לבני נוער המעוניינים בכך, לרכוש את מקצוע הטבחות לצד לימודים עיוניים בשילוב תעודת בגרות" .

התלמידים יזכו לליווי אישי של השפים והצוות לאורך כל תהליך הלמידה העיוני והמעשי. לצד הלימודים המקצועיים והעיוניים מתקיימות בביה"ס פעילויות חברה תרבות והעשרה. בית הספר נמצא במרכז נוף ירוק על הכנרת, ובהנהלה מבטיחים כי הלומדים בו ייהנו מאווירה חמה, תומכת ומאפשרת למידה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר