fbpx

ממרח סלק ואגוזים

מרכיבים:3 סלקים חתוכים לקוביות קטנותכף שמן זית2 גבעולי טימין½ כפית מלח5 שיני שום (עדיף להשתמש בשום קונפי)100 מ"ל יוגורט באפלו50 גרם גבינת פרמזן200 גרם אגוזי מלךאופן ההכנה:לצלות בתנור את קויבות הסלקים יחד עם שמן זית, מלח וטימין.להניח בתבנית על נייר אפיה ולאטום עם נייר כסף.לצלות כשעה או עד שהסלקים רכים מאוד.במעבד מזון לטחון את אגוזי המלך.להוסיף את הסלק, השום, היוגורט והפרמזן, ולטחון למרקם אחיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
3 סלקים חתוכים לקוביות קטנות
כף שמן זית
2 גבעולי טימין
½ כפית מלח
5 שיני שום (עדיף להשתמש בשום קונפי)
100 מ"ל יוגורט באפלו
50 גרם גבינת פרמזן
200 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:
לצלות בתנור את קויבות הסלקים יחד עם שמן זית, מלח וטימין.
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאטום עם נייר כסף.
לצלות כשעה או עד שהסלקים רכים מאוד.
במעבד מזון לטחון את אגוזי המלך.
להוסיף את הסלק, השום, היוגורט והפרמזן, ולטחון למרקם אחיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר