fbpx

מנגו צרוב בגריל עם גבינת מרסלן ברוטב נענע ברנדי

<חומרים4 מנגו בשל, עדיף מאיה גבינת מרסלן במשקל 200 גרם (ניתן לרכוש במעדניית איכות)3 כפות מיץ לימוןכף דבשכף ברנדיכפית עלי נענע קצוציםשמן זית למריחהאופן הכנהאת המגנו חותכים לשנים לאורכו ואז חורצים בו קוביות שתי וערבלמרוח בשמן זית את המנגו ולצלות על הגריל או על מחבת פסים 2 דקות.את הגבינה חותכים למשולשים וצורבים בגריל או במחבת עם מעט שמן זית- דקה וחצי מכל צד.מסדרים פלח מנגו צרוב, 2 חתיכות גבינה.מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד, מתקנים תיבול במלח אם צריך ומפזרים את הרוטב. לקשט בעלי נענע טריים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

<חומרים
4 מנגו בשל, עדיף מאיה
גבינת מרסלן במשקל 200 גרם (ניתן לרכוש במעדניית איכות)
3 כפות מיץ לימון
כף דבש
כף ברנדי
כפית עלי נענע קצוצים
שמן זית למריחה

אופן הכנה
את המגנו חותכים לשנים לאורכו ואז חורצים בו קוביות שתי וערב
למרוח בשמן זית את המנגו ולצלות על הגריל או על מחבת פסים 2 דקות.

את הגבינה חותכים למשולשים וצורבים בגריל או במחבת עם מעט שמן זית- דקה וחצי מכל צד.

מסדרים פלח מנגו צרוב, 2 חתיכות גבינה.

מערבבים את מרכיבי הרוטב יחד, מתקנים תיבול במלח אם צריך ומפזרים את הרוטב.
לקשט בעלי נענע טריים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר