fbpx

מניפת מולארד ביין אדום, תמרים וסילאן

מצרכים4 חזה אווז מולארדחצי כוס סילאן4 תמרים3 כפות סויה1 כפית פפריקה מתוקהמעט פפריקה חריפה2 כוסות יין אדום2 כפות דבש1 כוס מיםאופן ההכנהלחתוך צורת X על גבי שומן המולארד לפני הטיגון.לטגן את החזה במעט שמן משני הצדדים (הצד המכוסה עור יטוגן ראשון), עד להשחמה. להוציא מהאש.לשפוך את רוב השמן ולהשאיר רק כ-2 כפות. להוסיף את היין, המים, התבלינים, התמרים והסילאן ולבשל את המולארד בתוכם כ-15 דקות.להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש כמניפה. לקשט בקצה אחד בתמר וליצוק רוטב מעל לכל התבשיל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
4 חזה אווז מולארד
חצי כוס סילאן
4 תמרים
3 כפות סויה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
2 כוסות יין אדום
2 כפות דבש
1 כוס מים

אופן ההכנה
לחתוך צורת X על גבי שומן המולארד לפני הטיגון.

לטגן את החזה במעט שמן משני הצדדים (הצד המכוסה עור יטוגן ראשון), עד להשחמה. להוציא מהאש.

לשפוך את רוב השמן ולהשאיר רק כ-2 כפות.

להוסיף את היין, המים, התבלינים, התמרים והסילאן ולבשל את המולארד בתוכם כ-15 דקות.

להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש כמניפה.

לקשט בקצה אחד בתמר וליצוק רוטב מעל לכל התבשיל.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר