מצרכים
4 חזה אווז מולארד
חצי כוס סילאן
4 תמרים
3 כפות סויה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
2 כוסות יין אדום
2 כפות דבש
1 כוס מים
אופן ההכנה
לחתוך צורת X על גבי שומן המולארד לפני הטיגון.
לטגן את החזה במעט שמן משני הצדדים (הצד המכוסה עור יטוגן ראשון), עד להשחמה. להוציא מהאש.
לשפוך את רוב השמן ולהשאיר רק כ-2 כפות.
להוסיף את היין, המים, התבלינים, התמרים והסילאן ולבשל את המולארד בתוכם כ-15 דקות.
להוציא, לחתוך לפרוסות ולהגיש כמניפה.
לקשט בקצה אחד בתמר וליצוק רוטב מעל לכל התבשיל.
