fbpx

מעדן אורז עם שוקולד חם

חומרים ל– 5 מנות:2 כוס חלב 3% של טרה2 מיכלי שמנת מתוקה של טרה 32%2 כף שוקולד השחר3 כפות (שטוחות) סוכר5 כפות אורז טחון/ אפשר גם רגיל – לבחירהסירופ שוקולד (לא חובה)אופן ההכנה:מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב.לאחר כ – 10 דקות, מוסיפים את שוקולד השחר ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג).מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות.לפני ההגשה מוסיפים מעט סירופ שוקולד (למי שמעוניין) ומגישים.ניתן לאכול את מעדן האורז גם קר – פשוט להכניס למקרר למספר שעות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל– 5 מנות:
2 כוס חלב 3% של טרה
2 מיכלי שמנת מתוקה של טרה 32%
2 כף שוקולד השחר
3 כפות (שטוחות) סוכר
5 כפות אורז טחון/ אפשר גם רגיל – לבחירה
סירופ שוקולד (לא חובה)

אופן ההכנה:
מחממים בסיר על להבה נמוכה את החלב, שמנת המתוקה, הסוכר והאורז תוך כדי ערבוב.
לאחר כ – 10 דקות, מוסיפים את שוקולד השחר ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה (כמו פודינג).
מסירים מהאש ומוזגים לצלוחיות אישיות.
לפני ההגשה מוסיפים מעט סירופ שוקולד (למי שמעוניין) ומגישים.

ניתן לאכול את מעדן האורז גם קר – פשוט להכניס למקרר למספר שעות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר