מפגש פסגה קולינרי: שפים מבשלים בטיב טעם

המטרה הנה להציג את האפשרויות הטמונות במוצרים הנמכרים בחנויות הרשת, לטעום וללמוד איך להפוך חומרי גלם משובחים לארוחות גורמה

רשת טיב טעם מזמנת בחודש אוגוסט לסניפיה שפים, הבאים בימי חמישי בערב (20.00-23.00) לבשל בסניפים נתניה, אשדוד, ראשון מזרח וסגולה. מהלך גסטרונומי-שיווקי זה מתקיים תחת הסיסמה "מפגש פסגה קולינרי".

המטרה הנה להציג ללקוחות טיב טעם את האפשרויות הטמונות במוצרים הנמכרים בחנויות הרשת, לטעום וללמוד איך להפוך חומרי גלם משובחים לארוחות גורמה.

השפים הלוקחים חלק בהדגמות הבישול הם:
מתן אברהמס – מסעדת אודיאון
ניר שלמה – מסעדת פומודורו
עודד שורצברד – מסעדת סיטרה
אפרים אללוף – מסעדת ג'קו




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר