מפעל טחינה חדש לקבוצת לין תעשיות בעמק יזרעאל

התנאים החדשים יאפשרו לחברה להרחיב את כמויות הייצור, ולייצר את סל המוצרים בצורה מבוקרת ואיכותית, אוטומטית ואחידה

קבוצת "לין תעשיות", המתמחה בייצור מוצרי מזון, השקיעה לדבריה 20 מיליון ₪ בהקמת מפעל ייצור חדש " אר. ג'י. אם. תעשיות מזון", המושתת לדבריה על
ציוד טכנולוגי מתקדם וראשון מסוגו בארץ.

המפעל החדש הוקם בעמק יזרעאל, ומשתרע על 7.500 מ"ר עם מבנה בשטח 3.500 מ"ר עם ציוד חדשני ומתקדם שנרכש באנגליה ובספרד, והינו המפעל הראשון בארץ העומד בתקנים מחמירים כגון ISO 9001:2000 HACCP- BRC FOOD. כמו כן קיבלה החברה כשרות השגחת הבד"ץ עדה חרדית.

התנאים החדשים יאפשרו לחברה להרחיב את כמויות הייצור, ולייצר את סל המוצרים בצורה מבוקרת ואיכותית, אוטומטית ואחידה.

בשנה האחרונה נהנתה "לין תעשיות" מגידול של כ- 20% במכירות למרות המיתון הקשה. בעקבות המעבר למפעל החדש, הטמעת הטכנולוגיה ופיתוח מוצרים חדשים, צופים הבעלים גידול נוסף של כ- 20% במכירות בשנה הקרובה. במקביל  יקלוט המפעל עוד כ- 20 עובדים חדשים מעבר ל- 40 הקיימים, אשר ישתלבו בקווי הייצור ובמחלקות שיווק ומכירות שעתידות להיפתח.

"לין תעשיות" הוקמה בשנת 2004 ומייצרת ומשווקת טחינה גולמית, טחינה משומשום מלא, טחינה מתובלת וחלבה בטעמים לשוק המוסדי, הצרכני והפרטי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר