מקרון שוקולד

חומרים:5 חלבונים1/3 כוס סוכר380 גר' אבקת סוכר40 גר' קקאו200 גר' אבקת שקדיםחומרים למילוי:100 גר' שוקולד מריר1/2 כוס שמנת מתוקהאופן ההכנה:מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך 1 דקה במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מדי (מרקם של "קצף גילוח").מנפים בעזרת מסננת את החומרים היבשים (אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו), בקערה נפרדת.מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית/ לקקן עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.מניחים נייר אפייה על גבי תבנית אפייה.זלפים בעזרת שק זילוף את התערובת, לעיגולים קטנים. 9*10 – סה"כ 90 עוגיות בתבנית.אופים בטמפרטורה של 160 מעלות 15 דקות. מקררים לטמפרטורה החדר.אופן הכנת המילוי: מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד. משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה או עד התקשות חלקית של השוקולד.אופן עריכת העוגה: הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר. אורך חיי מדף: עד 10 ימים.רשת שמו קונדיטוריה

חומרים:
5 חלבונים
1/3 כוס סוכר
380 גר' אבקת סוכר
40 גר' קקאו
200 גר' אבקת שקדים

חומרים למילוי:
100 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך 1 דקה במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מדי (מרקם של "קצף גילוח").
מנפים בעזרת מסננת את החומרים היבשים (אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו), בקערה נפרדת.
מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית/ לקקן עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.
מניחים נייר אפייה על גבי תבנית אפייה.
זלפים בעזרת שק זילוף את התערובת, לעיגולים קטנים. 9*10 – סה"כ 90 עוגיות בתבנית.
אופים בטמפרטורה של 160 מעלות 15 דקות.
מקררים לטמפרטורה החדר.

אופן הכנת המילוי:
מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר.
מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה או עד התקשות חלקית של השוקולד.

אופן עריכת העוגה:
הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי.
מכסים בשארית העוגיות הנותרות.
שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר.
אורך חיי מדף: עד 10 ימים.

רשת שמו קונדיטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר