מרק בצל טבעוני

וגה מוצרים טבעוניים מציעה מתכון למרק בצל טבעוני עם רכיבים טבעוניים, מבוססים צמחים בלבד וללא כולסטרול, משביע ומחמם את הלב כשבחוץ קר וגשום

למזוג מרק לקערות אישיות. לגרד למעלה צהובה טבעונית בטעם פרמזן ולהגיש לצד לחם וחמאה טבעונית. צילום הדס ניצן
למזוג מרק לקערות אישיות. לגרד למעלה צהובה טבעונית בטעם פרמזן ולהגיש לצד לחם וחמאה טבעונית. צילום הדס ניצן

מצרכים

3 כפות ממרח טבעוני בטעם חמאה כמו של וגה

3 בצלים גדולים מקולפים חצויים ופרוסים לפרוסות 

2 כפות חומץ בלסמי

3 כפות עלי טימין 

6 כוסות מים

½ כוס יין לבן או אדום (אופציונלי ואפשר להוסיף עוד לפי הטעם)

1 עלה דפנה

3 כפיות מלח ים או לפי הטעם

½ כפית פלפל שחור

פרוסות לחם

צהובה טבעונית בטעם פרמזן כמו של וגה

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה הטבעונית בסיר למרק.

מוסיפים את פרוסות הבצל ועלי הטימין.

מתבלים במלח ומנמיכים את האש.

מבשלים ללא מכסה עד להזהבה במשך כשעה.

מערבבים מדי פעם.

מוסיפים מים, חומץ בלסמי, עלה דפנה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.

לאחר שהמרק רותח מנמיכים שוב את האש.

מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות.

מוציאים את עלה הדפנה לפני הגשה.

הצעת הגשה

למזוג מרק לקערות אישיות.

לגרד למעלה צהובה טבעונית בטעם פרמזן.

להגיש לצד לחם וחמאה טבעונית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה