מרק גבינות ויין לבן בקערת לחם שאור

חומרים ל- 4 מנות:500 מ"ל שמנת מתוקה 32% 100 גרם גבינת מה עז משק צוריאל חתוכה לטבעות 50 גרם גבינת פרומז 5% משק צוריאל 1 כוס יין לבן שרדונה 100 גרם ערמונים קלופים וקלויים מפוררים מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט חומרים לקערות לחם:4 יחידות לחמון שאור (מותאם למרק) או 4 קערות מרקחומרים להגשה:80 גרם גבינת קשקבל משק צוריאל מגורדת (20 גרם למנה)1 גבעול טימין טרי לכל מנה אופן ההכנה:להכנת קערות הלחם: חותכים את הלחם העליון של הלחם.מוציאים את החלק הפנימי של הלחם (הרך) ומשאירים 2 ס"מ מהדופן.מכניסים את קערת הלחם והמכסה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 10 דקות (ניתן למרוח את פנים הלחם בשמן זית לפני הכנסתו לתנור).מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד למזיגת המרק. להכנת המרק:מחממים בסיר את השמנת המתוקה ומוסיפים את היין הלבן.מוסיפים את גבינת המה עז ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וחלק. מוסיפים גבינת פרומז ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים את הערמונים, מתבלים ומערבבים קלות. הגשה:מוזגים את המרק לקערות הלחם.מניחים מעל חופן של גבינת קשקבל וגבעול טימין ומגישים.צילום שי אפגין

חומרים ל- 4 מנות:
500 מ"ל שמנת מתוקה 32%
100 גרם גבינת מה עז משק צוריאל חתוכה לטבעות
50 גרם גבינת פרומז 5% משק צוריאל
1 כוס יין לבן שרדונה
100 גרם ערמונים קלופים וקלויים מפוררים
מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

חומרים לקערות לחם:
4 יחידות לחמון שאור (מותאם למרק) או 4 קערות מרק

חומרים להגשה:
80 גרם גבינת קשקבל משק צוריאל מגורדת (20 גרם למנה)
1 גבעול טימין טרי לכל מנה

אופן ההכנה:
להכנת קערות הלחם:
חותכים את הלחם העליון של הלחם.
מוציאים את החלק הפנימי של הלחם (הרך) ומשאירים 2 ס"מ מהדופן.
מכניסים את קערת הלחם והמכסה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 10 דקות (ניתן למרוח את פנים הלחם בשמן זית לפני הכנסתו לתנור).
מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד למזיגת המרק.

להכנת המרק:
מחממים בסיר את השמנת המתוקה ומוסיפים את היין הלבן.
מוסיפים את גבינת המה עז ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד וחלק.
מוסיפים גבינת פרומז ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד,
מוסיפים את הערמונים, מתבלים ומערבבים קלות.

הגשה:
מוזגים את המרק לקערות הלחם.
מניחים מעל חופן של גבינת קשקבל וגבעול טימין ומגישים.

צילום שי אפגין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר