מרק דובדבנים מוגש בלוית כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס

 

מרכיבים
2.5 כוסות מים
חצי כוס סוכר
מקל קינמון
חצי ק”ג דובדבנים מגולענים
מעט קורנפלור
חצי כוס שמנת מתוקה
שלושת אבעי כוס יין אדום יבש
3-4 טיפות לימון

הכנה
מרתיחים את המים + סוכר + מקל קינמון.

אחרי הרתיחה מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים 5 דקות. מוציאים את הקינמון.

בקערית נפרדת מערבבים 2 כפות מים עם מעט קורנפלור עד שהופך למשחה. מוסיפים לסיר ובוחשים על אש קטנה עד לרתיחה. מכבים מייד.

מקררים, מוסיפים את השמנת המתוקה, היין והלימון.

מגישים קר בלוית כדור גלידה וניל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה