מרק דלעת אינדונזי עם חלב קוקוס עשבי תיבול וקציפת למונגראס

 

מרכיבים
1 צ'ילי אדום חריף
1 גבעול למונגראס (חלק לבן בלבד) פרוס
1 כף גינג'ר טרי קצוץ
2 כוסות ציר ירקות
2 כפות שמן בוטנים
1 בצל גדול קצוץ דק
800 גרם קוביות דלעת טרייה
375 מ"ל חלב קוקוס
4 כפות כוסברה קצוצה
3 כפיות סוכר חום
קורט מלח

ההכנה
מכניסים את הצ'ילי, למונגראס, ציר הירקות והג'ינג'ר לבלנדר עד לקבלת מחית.

מחממים שמן, ומטגנים את הבצל כ- 5 דקות.

מוסיפים את מחית התבלינים מערבבים כדקה, ומוסיפים את שארית הציר.

מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך הדלעת.

מצננים, ומחזירים למעבד המזון.

מחזירים את התערובת לסיר ומוסיפים את חלב הקוקוס, כוסברה והסוכר.

מבשלים עד רתיחה

מגישים חם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה