fbpx

מרק דלעת אינדונזי עם חלב קוקוס עשבי תיבול וקציפת למונגראס

מרכיבים1 צ'ילי אדום חריף1 גבעול למונגראס (חלק לבן בלבד) פרוס1 כף גינג'ר טרי קצוץ2 כוסות ציר ירקות2 כפות שמן בוטנים1 בצל גדול קצוץ דק800 גרם קוביות דלעת טרייה375 מ"ל חלב קוקוס4 כפות כוסברה קצוצה3 כפיות סוכר חוםקורט מלחההכנהמכניסים את הצ'ילי, למונגראס, ציר הירקות והג'ינג'ר לבלנדר עד לקבלת מחית.מחממים שמן, ומטגנים את הבצל כ- 5 דקות.מוסיפים את מחית התבלינים מערבבים כדקה, ומוסיפים את שארית הציר.מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך הדלעת.מצננים, ומחזירים למעבד המזון.מחזירים את התערובת לסיר ומוסיפים את חלב הקוקוס, כוסברה והסוכר.מבשלים עד רתיחהמגישים חם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
1 צ'ילי אדום חריף
1 גבעול למונגראס (חלק לבן בלבד) פרוס
1 כף גינג'ר טרי קצוץ
2 כוסות ציר ירקות
2 כפות שמן בוטנים
1 בצל גדול קצוץ דק
800 גרם קוביות דלעת טרייה
375 מ"ל חלב קוקוס
4 כפות כוסברה קצוצה
3 כפיות סוכר חום
קורט מלח

ההכנה
מכניסים את הצ'ילי, למונגראס, ציר הירקות והג'ינג'ר לבלנדר עד לקבלת מחית.

מחממים שמן, ומטגנים את הבצל כ- 5 דקות.

מוסיפים את מחית התבלינים מערבבים כדקה, ומוסיפים את שארית הציר.

מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך הדלעת.

מצננים, ומחזירים למעבד המזון.

מחזירים את התערובת לסיר ומוסיפים את חלב הקוקוס, כוסברה והסוכר.

מבשלים עד רתיחה

מגישים חם

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר