fbpx

מרק חצילים עם יוגורט

6 עגבניות חצויות2 חצילים חצויים לאורכם2 בצלים חצויים12 שיני שום קלופות4 כפות שמן זית2 ליטר מיםמלח פלפל3 יוגורט ביואופן ההכנהמחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.מניחים בתבנית אפיה עם נייר אפיה עגבניות, בצל, חצילים ושום, כאשר קליפת הירקות כלפי מעלה. מושחים את הירקות במעט שמן זית.אופים כ-40 דקות עד שהקליפה משחימה.קולפים את הירקות ומניחים בסיר עם מים, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.מבשלים על אש קטנה עוד כ-30 דקות.טוחנים את כל הירקות בבלנדר עד לקבלת מחית חלקהמניחים מעט מן המרק בכל צלחת ומוזגים במרכז יוגורט ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

6 עגבניות חצויות
2 חצילים חצויים לאורכם
2 בצלים חצויים
12 שיני שום קלופות
4 כפות שמן זית
2 ליטר מים
מלח פלפל
3 יוגורט ביו

אופן ההכנה
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

מניחים בתבנית אפיה עם נייר אפיה עגבניות, בצל, חצילים ושום, כאשר קליפת הירקות כלפי מעלה.

מושחים את הירקות במעט שמן זית.

אופים כ-40 דקות עד שהקליפה משחימה.

קולפים את הירקות ומניחים בסיר עם מים, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה עוד כ-30 דקות.

טוחנים את כל הירקות בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה

מניחים מעט מן המרק בכל צלחת ומוזגים במרכז יוגורט ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר