מרק לחשו מרוקאי

מתכון פשוט וקל להכנה מביתה של דינה דגן – בעלת כפר הנופש ביאנקיני בחלקו הצפוני של ים המלח. אימה נהגה להכין למשפחה את המרק הזה כי הוא משביע ומהיר להכנה

בסיר מבשלים את המים עם השום השמן וכל התבלינים - אלו בעצם המים של המרק

חומרים ל-6 מנות

2 כוסות סולת

5 כוסות מים

שום ומעט שמן

פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם

מלח או מלח מתובל

½ כפית עד כפית פפריקה מתוקה

אופציה: הוספת גם ½ כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

בסיר מבשלים את המים עם השום השמן וכל התבלינים – אלו בעצם המים של המרק.

כשמגיע לרתיחה מוסיפים את הסולת בהדרגה תוך כדי ערבוב.

חשוב לערבב כל הזמן כדי למנוע גושים עד שהסולת רכה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה