fbpx

מרק מיסו מסורתי יפני

חומרים: כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות 2 גזרים – רצועות 1 בצל – חתוך ל- 4 רבעים שורש פטרזיליה או לפת 4-6 פטריות שיטקי יבשות שהושרו במים – לחתוך לרצועות דקות 3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו מיסו – רצוי לבן (יש לו טעם מאוד עדין – 1 כף מיסו על כל כוס מים) אופן ההכנה:להכניס לסיר 4-5 כוסות מים עם כל הירקות השורשיים.לבשל כ- 30 דקות .לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד .להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, את הפטריות והגזר .לבשל עוד כ- 5 דקות על אש נמוכה ולערבב היטב.להגיש עם קישוטי בצל ירוק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
כרישה – 2 גבעולים חתוכים לרצועות
2 גזרים – רצועות
1 בצל – חתוך ל- 4 רבעים
שורש פטרזיליה או לפת
4-6 פטריות שיטקי יבשות שהושרו במים – לחתוך לרצועות דקות
3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
מיסו – רצוי לבן (יש לו טעם מאוד עדין – 1 כף מיסו על כל כוס מים)

אופן ההכנה:
להכניס לסיר 4-5 כוסות מים עם כל הירקות השורשיים.
לבשל כ- 30 דקות .
לסנן את הציר לתוך סיר הבישול ולשים את הירקות בצד .
להוסיף לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, את הפטריות והגזר .
לבשל עוד כ- 5 דקות על אש נמוכה ולערבב היטב.
להגיש עם קישוטי בצל ירוק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר