fbpx

מרק עגבניות

חומרים ל- 4-5 סועדים: 10 עגבניות אדומות ובשלות2 קופסאות עגבניות מרוסקות2 בצלים חתוכים לקוביות1 כפית שום כתושצרור של כוסברה1/4 בקבוק יין לבןאבקת מרק בטעם עוףמלחפלפל שחוראופן ההכנה:יום קודם, לעשות סימן של + על העגבניות, להכניס לתנור לחליטה, לקלף את הקליפה ולרסק את העגבניות במג'ימיקס.לטגן את הבצל והשום עד הזהבה ולהוסיף את העגבניות המרוסקות. להוסיף מים. רצוי שחצי מהסיר יהיה מלא בעגבניות והחצי השני במים, אם נראה שהמרק דליל מדי, כדאי להוסיף עוד קופסה של עגבניות מרוסקות.להרתיח את המרק ואז להוסיף את הכוסברה, אבקת מרק, תבלינים ויין.לבשל ביחד כ-1/2 שעה נוספת.לטעום, אם צריך לשפר טעמים.אפשר לטחון את המרק בסוף הבישול, או להוציא את עלי הכוסברה ואז אין צורך בטחינה.להגיש את המרק עם קרוטונים.ממתכוני פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.ilאו בטל. 03-6912540
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 4-5 סועדים:
10 עגבניות אדומות ובשלות
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
2 בצלים חתוכים לקוביות
1 כפית שום כתוש
צרור של כוסברה
1/4 בקבוק יין לבן
אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
יום קודם, לעשות סימן של + על העגבניות, להכניס לתנור לחליטה, לקלף את הקליפה ולרסק את העגבניות במג'ימיקס.
לטגן את הבצל והשום עד הזהבה ולהוסיף את העגבניות המרוסקות.
להוסיף מים. רצוי שחצי מהסיר יהיה מלא בעגבניות והחצי השני במים, א
ם נראה שהמרק דליל מדי, כדאי להוסיף עוד קופסה של עגבניות מרוסקות.
להרתיח את המרק ואז להוסיף את הכוסברה, אבקת מרק, תבלינים ויין.
לבשל ביחד כ-1/2 שעה נוספת.
לטעום, אם צריך לשפר טעמים.
אפשר לטחון את המרק בסוף הבישול, או להוציא את עלי הכוסברה ואז אין צורך בטחינה.
להגיש את המרק עם קרוטונים.

ממתכוני פסטיבל 'שף תאכל' – 26 ליולי עד 5 לאוגוסט 2010
פירוט המסעדות והתפריטים באתר הפסטיבל www.2eat.co.il
ובאתר שף תאכל www.chef-tochal.co.il
או בטל. 03-6912540

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר