fbpx

מרק עוף עם טורטליני ופרמזן

חומרים למרק1.75 ק"ג עוף שלם4 גזרים, חתוכים לחצאים(לאורך)3 בצלים מקולפים6 מקלות סלרי חתוכים לפרוסות עם מעט עלים6 עגבניות שרי מעוכות קלותחופן פטרוזיליה קצוצה4 ליטר מיםמלח לפי הטעם50 גרם פרמז'ןאופן ההכנה1. שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד לרתיחה קלה.2. מנמיכים את הלהבה לחום נמוך מאוד, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה וחצי.3. מוציאים את העוף והירקות מהסיר ומסננים את הנוזל.4. לפני ההגשה מחממים את הנוזל ומוסיפים טורטליני (ניתן לרכוש טורטליני בחנויות פסטה או בסופר רצוי במילוי עוף או גבינה).5. כאשר הפסטה אל-דנטה מגישים מיד עם הירקות, חתיכות עוף ומעט פרמז'ן מגורד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים למרק
1.75 ק"ג עוף שלם
4 גזרים, חתוכים לחצאים(לאורך)
3 בצלים מקולפים
6 מקלות סלרי חתוכים לפרוסות עם מעט עלים
6 עגבניות שרי מעוכות קלות
חופן פטרוזיליה קצוצה
4 ליטר מים
מלח לפי הטעם
50 גרם פרמז'ן

אופן ההכנה
1. שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד לרתיחה קלה.

2. מנמיכים את הלהבה לחום נמוך מאוד, מכסים את הסיר ומבשלים למשך שעה וחצי.

3. מוציאים את העוף והירקות מהסיר ומסננים את הנוזל.

4. לפני ההגשה מחממים את הנוזל ומוסיפים טורטליני (ניתן לרכוש טורטליני בחנויות פסטה או בסופר רצוי במילוי עוף או גבינה).

5. כאשר הפסטה אל-דנטה מגישים מיד עם הירקות, חתיכות עוף ומעט פרמז'ן מגורד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר