מרק פירות אדומים בסורבה פסיפלורה

חומרים ל-25 מנותלמרק1 קג' תות טרי1 קג' פטל קפוא1.200 ליטר מיץ תפוזים סחוט2 יחידות נקטרינות12 חתיכות מלון1 יחידות אננס טריפטל שחור טרי 150 גרםפטל אדום טרי 150 גרם250 מ"ל שמפנייהסורבה1 ק"ג מיץ פסיפלורה טרי150 גרם גרעיני פסיפלורה500 גרם סירופ 50 אחוז: 1 ליטר מים + 600 גרם סוכר + 100 גרם גלוקוזהאופן ההכנה מרק1. לטחון בבלנדר את התות, פטל, להוסיף את המיץ תפוזים ולבשל עד לרתיחה, לסנן ולקרר לטמפ' החדר, להעביר למקפיא.2. להפשיר את המרק ולהעביר למקרר.3. לחתוך את האננס, נקטרינה, מלון לקוביות קטנות.4. הגשה: למזוג את המרק, להניח בתוכו את הפירות וממש לפני ההגשה להוסיף את השמפנייה.אופן הכנה סורבה פסיפלורהלהביא לרתיחה את כל החומרים, לקרר לטמפ' החדר, להעביר למקרר ללפחות 3-5 שעות, ולהעביר במכונת גלידה.

חומרים ל-25 מנות

למרק
1 קג' תות טרי
1 קג' פטל קפוא
1.200 ליטר מיץ תפוזים סחוט
2 יחידות נקטרינות
12 חתיכות מלון
1 יחידות אננס טרי
פטל שחור טרי 150 גרם
פטל אדום טרי 150 גרם
250 מ"ל שמפנייה

סורבה
1 ק"ג מיץ פסיפלורה טרי
150 גרם גרעיני פסיפלורה
500 גרם סירופ 50 אחוז: 1 ליטר מים + 600 גרם סוכר + 100 גרם גלוקוזה

אופן ההכנה מרק
1. לטחון בבלנדר את התות, פטל, להוסיף את המיץ תפוזים ולבשל עד לרתיחה, לסנן ולקרר לטמפ' החדר, להעביר למקפיא.

2. להפשיר את המרק ולהעביר למקרר.

3. לחתוך את האננס, נקטרינה, מלון לקוביות קטנות.

4. הגשה: למזוג את המרק, להניח בתוכו את הפירות וממש לפני ההגשה להוסיף את השמפנייה.

אופן הכנה סורבה פסיפלורה
להביא לרתיחה את כל החומרים, לקרר לטמפ' החדר, להעביר למקרר ללפחות 3-5 שעות, ולהעביר במכונת גלידה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר