רכיבים למנה אחת
6 פטריות שמפיניון
1 גזר חתוך דק כמו גפרורים
1 ביצה טרופה
כפית קורנפלור מומס במים
2 כוסות ציר דגים או ציר ירקות
קורט מלח
1.5 כפית סויה כהה
שרימפס קלוף
קלאמרי נקי חתוך לטבעות
ניתן להוסיף עוד פירות ים לפי בחירה
אופן הכנה
לחמם את הציר עד לרתיחה (4 עד 5 דקות) להוסיף את הירקות ופירות הים ולהנמיך את האש.
לתבל בקורט מלח ולהוסיף את הסויה. לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצה תוך כדי ערבוב (ליצירת נטפים).
לעבות במעט קורנפלור ולהגיש מייד.
ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ ומעט שמן שומשום.