מרק פירות ים

רכיבים למנה אחת6 פטריות שמפיניון1 גזר חתוך דק כמו גפרורים1 ביצה טרופה כפית קורנפלור מומס במים2 כוסות ציר דגים או ציר ירקות קורט מלח 1.5 כפית סויה כההשרימפס קלוףקלאמרי נקי חתוך לטבעותניתן להוסיף עוד פירות ים לפי בחירה אופן הכנהלחמם את הציר עד לרתיחה (4 עד 5 דקות) להוסיף את הירקות ופירות הים ולהנמיך את האש.לתבל בקורט מלח ולהוסיף את הסויה. לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצה תוך כדי ערבוב (ליצירת נטפים). לעבות במעט קורנפלור ולהגיש מייד.ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ ומעט שמן שומשום.

רכיבים למנה אחת
6 פטריות שמפיניון
1 גזר חתוך דק כמו גפרורים
1 ביצה טרופה
כפית קורנפלור מומס במים
2 כוסות ציר דגים או ציר ירקות
קורט מלח
1.5 כפית סויה כהה
שרימפס קלוף
קלאמרי נקי חתוך לטבעות

ניתן להוסיף עוד פירות ים לפי בחירה

אופן הכנה
לחמם את הציר עד לרתיחה (4 עד 5 דקות) להוסיף את הירקות ופירות הים ולהנמיך את האש.

לתבל בקורט מלח ולהוסיף את הסויה. לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצה תוך כדי ערבוב (ליצירת נטפים).

לעבות במעט קורנפלור ולהגיש מייד.

ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ ומעט שמן שומשום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר