fbpx

מרק שוקולד חם ומתובל

מצרכים:275 מ”ל חלב350 מ”ל שמנת מתוקה1מקל ונילשוט ויסקימעט אגוז מוסקט והל (לפי הטעם)200 גרם שוקולד חלב200 גרם שוקולד מריר 70%כפית דבש/סילאן2 כפות קקאו הולנדימגוון פירות יער ותותיםאופן ההכנה:משרים לילה מראש במקרר את החלב, השמנת והתבלינים.מרתיחים בסיר את החלב והשמנת ביחד עם מקל הווניל ההתבלינים והקקאו.מסירים מהאש.מגרדים את מקל הוניל לתוך השמנת ומוסיפים את השוקולד.טורפים היטב עד לקבלת מרק סמיך ואחיד.מוסיפים את הויסקי והסילאן/דבש ומערבבים שוב.להגשה: יוצקים לקערה ומוסיפים חופן מתערובת פירות היער.www.morane.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
275 מ”ל חלב
350 מ”ל שמנת מתוקה
1מקל וניל
שוט ויסקי
מעט אגוז מוסקט והל (לפי הטעם)
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר 70%
כפית דבש/סילאן
2 כפות קקאו הולנדי
מגוון פירות יער ותותים

אופן ההכנה:
משרים לילה מראש במקרר את החלב, השמנת והתבלינים.
מרתיחים בסיר את החלב והשמנת ביחד עם מקל הווניל ההתבלינים והקקאו.
מסירים מהאש.
מגרדים את מקל הוניל לתוך השמנת ומוסיפים את השוקולד.
טורפים היטב עד לקבלת מרק סמיך ואחיד.
מוסיפים את הויסקי והסילאן/דבש ומערבבים שוב.

להגשה:
יוצקים לקערה ומוסיפים חופן מתערובת פירות היער.

www.morane.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר