מרק תפוחי-אדמה וכרישה

6 מנותהחומרים:1 כף שמן3 כרישות בינוניות שטופות ופרוסות (רק החלק הלבן)5 תפוחי-אדמה בינוניים חתוכים לקוביות1 כף סובין חיטה או שיבולת שועל6 כוסות מים1 כף אבקה מרק פרווהמלח ופלפל לטעםלקישוט: עירית קצוצהאופן ההכנה:מאדים את הכרישה בשמן עד להזהבה קלה.מוסיפים את תפוחי-האדמה, מערבבים, מכסים את הסיר ומאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כחצי שעה לאחר הרתיחה. אפשר למעוך את המרק במעבד מזון ולהוסיף שליש כוס שמנת.מקשטים בעירית קצוצה.

6 מנות
החומרים:
1 כף שמן
3 כרישות בינוניות שטופות ופרוסות (רק החלק הלבן)
5 תפוחי-אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
1 כף סובין חיטה או שיבולת שועל
6 כוסות מים
1 כף אבקה מרק פרווה
מלח ופלפל לטעם
לקישוט: עירית קצוצה

אופן ההכנה:
מאדים את הכרישה בשמן עד להזהבה קלה.
מוסיפים את תפוחי-האדמה, מערבבים, מכסים את הסיר ומאדים על להבה נמוכה כ-10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כחצי שעה לאחר הרתיחה. אפשר למעוך את המרק במעבד מזון ולהוסיף שליש כוס שמנת.
מקשטים בעירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר