משוויה עגבניות פלפלים ושום

סלט קלאסי מהמטבח הצפון אפריקאי
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). סלט קלאסי מהמטבח הצפון אפריקאי, מתאים לפתיחת ארוחה

חומרים ל-4 מנות

5 עגבניות

2 פלפלים ירוקים חריפים

4 שיני שום

מיץ מלימון אחד

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

1 כף שמן ארגן מרוקאי (לא חובה)

אופן ההכנה

צולים את העגבניות והפלפלים עד ריכוך מלא.

מקלפים וחותכים גס.

מוסיפים את השום, מיץ הלימון והתבלינים ומערבבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר