משוויה עגבניות פלפלים ושום

מתכון של השף גיא פרץ - יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). סלט קלאסי מהמטבח הצפון אפריקאי, מתאים לפתיחת ארוחה

סלט קלאסי מהמטבח הצפון אפריקאי
סלט קלאסי מהמטבח הצפון אפריקאי

חומרים ל-4 מנות

5 עגבניות

2 פלפלים ירוקים חריפים

4 שיני שום

מיץ מלימון אחד

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

1 כף שמן ארגן מרוקאי (לא חובה)

אופן ההכנה

צולים את העגבניות והפלפלים עד ריכוך מלא.

מקלפים וחותכים גס.

מוסיפים את השום, מיץ הלימון והתבלינים ומערבבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה