משלחת שפים ישראליים בתחרות במוסקבה

משלחת שפים ישראלית של "איגוד השפים" יצאה להתמודד על "גביע הקרמלין" בתחרות הבינלאומית לקולינריה שתיערך ב 7-4 לאוקטובר במוסקבה

משלחת שפים ישראלית יצאה לייצג את ישראל בתחרות "גביע הקרמלין" הבינלאומית לקולינריה , שתיערך במוסקבה בין התאריכים 4-7 לאוקטובר. המשלחת מונה 9 שפים מצטיינים, החברים באיגוד השפים הישראלי I.C.C ובראשה עומד נשיא איגוד השפים שף ראובן הראל.

קפטן הנבחרת, הינו גיא פרץ, שף מלון הולידי אין אשקלון. חברי המשלחת יחדיו, מתכוונים להראות לסצנת הקולינריה הבינלאומית את גדולתו של המטבח הישראלי. "תחרויות בינלאומיות הינן הזדמנות מצוינת להציג לראווה את ההתפתחויות במטבח הישראלי, כאשר המפגש בין שפים מכל רחבי העולם נותן לנו הזדמנות להתעדכן בחידושים ולספוג השראות מכל רחבי העולם", אומר השף ראובן הראל.

אליפות גביע הקרמלין הבינלאומית בקולינריה (International Kremlin Culinary Cup ) הינה תחרות ייחודית המזמינה שפים מכל רחבי העולם להפגין את כישוריהם בכל סגנונות הבישול. התחרות תיערך בחסות איגוד השפים העולמי במוסקבה, ותחולק למקצים בתחומים רבים, כולל: מנות לאומיות, עבודות ראווה של ניפוח סוכר, עוגות ועוגות כלה, עבודות ראווה מבצק,שוקולד, מרציפן ועוד. במהלך התחרות יוקצבו לכל צוות שלוש שעות על מנת להכין את המנות הנדרשות, כאשר השיפוט יתבצע על פי כללי השיפוט הבינלאומיים, על ידי שופטים מכל העולם.

השף גיא פרץ, קפטן הנבחרת מוסיף : "אני רואה בתחרות זו הזדמנות פז להפגין את המקצועיות והכישורים של השפים הישראלים. אנו מתאמנים זה זמן רב לקראת התחרות, כאשר במסגרתה נפתיע במתכונים מיוחדים ועבודת צוות מופתית".

על חברי המשלחת לתחרות נמנים: נשיא איגוד השפים הישראלי שף ראובן הראל – מנהל הנבחרת, שף גיא פרץ – שף מלון הולידי אין אשקלון וקפטן הנבחרת, שף קונדיטור יהודית זר-אביב – בעלת "יוד מגדנאות יצירתית" מכפר סבא, שף מוריס הנדלר – יועץ קולינרי מנהריה ומדריך ב"דן גורמה", שף יעקב חלימוב – מקייטרינג פרדייז בחולון, שף יוסי שקורי – מקייטרינג נורקייט גן יבנה, שף יעקב סימיאטיצקי – ממלון אופטימה טאוור ברמת גן, שף סהר רפאל – ממסעדת כרמים במושב סגולה ושף איגור גסאנוב – מקייטרינג שף העמק במגדל העמק.

במסגרת התחרות המשלחת הישראלית תתחרה במקצה קבוצתי לכנת מזנון שכולל טעימות ל 50 איש עם מתאבנים חמים, קרים, פטיפורים עיצוב פירות ופסל אכיל לשולחן.

במקצים אישיים יתחרו השפים בקטגוריות כגון: מנות דגים, בשר, צמחוניות, לאומיות, גילוף אמנותי של פירות וירקות ועיצוב פרחים מסוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר