משקה שוקולטה בגלידת "לה קרמריה –טריפל שוקולד"

 

החומרים
2 מיכלי מעדן חלב בטעם ריבת חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
חצי כוס ליקר שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
2 כדורי גלידת לה קרמריה "טריפל שוקולד"

אופן ההכנה
1. מחממים את כל המרכיבים פרט לשוקולד ולגלידה עד לרתיחה ומכבים את האש
2. מוסיפים את השוקולד המרוסק מערבבים היטב
3. מעבירים את משקה השוקולד לכוסות אספרסו לבנות ומניחים כדורון של " גלידת לה קרמריה טריפל שוקולד" בכל אחת מהכוסות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה